Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Fashion Addict Part 1- Αγαπημένα Κομμάτια.

Αφορμή για αυτό το -ελπίζω όμορφο- (μα τι ψωναρα που είμαι) ποστ
είχα ένα θέμα που άνοιξα πριν καιρό σε ένα μικρο forum.

-ανοίγει παρένθεση γκρίζας διαφήμισης.
To Thread ειναι  ΕΔΩ αλλά επειδή δεν ξέρω αν μπορείτε να το δείτε αν δεν είστε μέλη
η κεντρική σελίδα είναι ΑΥΤΗ. Ειμαστε παιδάκια που αγαπάμε την τρέλα, το fantasy, και το κουβεντολόι ως διάλλειμα απο όσα κάνουμε κάθε μέρα! -δουλειά, σχολή, πανελλαδικες- κλεινει η παρένθεση!-

10 + 1 Aγαπημένα Κομμάτια της Ντουλάπας μου λοιπόν! (και όχι μόνο!)


1. Το "είμαι και πολύ σικ" outfit.

Αγαπώ αυτό το φόρεμα, αλλα πιο πολύ αγαπώ την στέκα.  Το συγκεκριμένο outfit, το χω βάλει σε λίγες περιπτώσεις ως τώρα και σε όλες έκανε θραυση! Με ρώτάγανε απο που τα πήρα και πόσα έδωσα. (όχι δεν σας λέω δεν θυμάμαι κιόλας, ναι ήταν αρκετούστικα.) Λατρευω τις λεπτομέρειες απο δαντέλα. Δίνει ένα ύφος απο μια άλλη εποχή. Και παρόλο που το κόψιμο στο πάνω μέρος, να φέρνει λίγο στο συντιρισμό, το μήκος του είναι αρκετά κοντό, ωστε να φέρνει την ισορροπια! 


2. Cats Vs Wolfes.


Τα δύο πιο αγαπημένα μου (ζευγάρια) σκουλαρίκια. Σημαίνουν πολλά για μένα. Πιο πολύ αυτό που αντιπροσωπεύουν δηλαδή. Ο δε λύκος σημαίνει ακόμα πιο πολλά γιατί είναι δώρο απο μια καλή μου φίλη. Τα γατάκια ειναι πάλι δώρο. Αλλα απο περιοδικο! :P


 
3. In her shoes
Σαν κάθε γυναίκα που λατρεύει τη μόδα και το στύλ έχω μια μανία με τα παππούτσια (ερωτευομαι τα μισά πατούμενα που βλέπω μπροστά μου) και τις τσάντες. Τα συγκεκριμένα με εχουν βγάλει ασπροπρόσωπη σε ποίκοιλες περιπτώσεις. Απο την οικογενειακή συγκέντρωση μέχρι κι το ξέφρενο  clubbing. Συνδιάζονται είτε μεταξύ τους είτε ξεχωριστα. Τα αγαπώ απλώς! Κι ας λέει η μάνα μου οτι ειναι πολύ ψηλα τα τακούνια!
 


4. Το παλιό μου παλτό το χαρίζω σε 'σένα να προσέχεις μικρή μου γιατί μοιάζει σ' εμένα
 Οκ, δεν μοιάζει και πολύ με παλιό. Αλλά είναι το αγαπημένο μου ακριβό (calvin klein παρακαλώ!)
παλτο. Δωρο του πατέρα μου στα 22 μου γενέθλια με την ελπίδα να αρχισω να ντύνομαι πιο πολύ σαν ανθρωπος. 2,5 χρονια μετα ομολογώ πως έστω και έμμεσα κατάφερε τον σκοπό του! Στην αρχή δεν το πολυφορούσα γιατί δεν ταίριαζε με το στύλ μου. Τώρα παρακαλώ να χει κρύο για να το βάλω! Στις βόλτες, στη δουλεια, στα ψώνια.


5. Κι αντιστροφα ο χρόνος μετράει....
 Τι άλλο? Ρολόγια. Αγαπημένα ρολόγια και τα δυο. Το ροζ (the Gucci one) είναι δώρο από τον πατέρα μου όταν μπήκα στην ΑΣΟΕΕ. Πανάκριβο δεν το συζητάω. Το πρώτο καιρό το φορούσα συνέχεια. Αλλα μετά μου λερώθηκε/μαυρισε το ροζ υφασμα. Και για να μη μου χαλάσει εντελως το έβγαλα.

Το 2ο είναι και αυτό δώρο αυτή τη φορά απο τον Κ. Αγαπημένο ρολόι, απλό και στιλάτο, ιδανικό για να το φοράω κάθε μέρα. Και κάθε φορά που κοιτάω την ώρα τον σκέφτομαι και χαμογελάω.




6. Τα "δες τι καβάτζωσα πάλι" shoes
Οι συγκεκριμένες μπότες ΔΕΝ είναι δικες μου! Είναι της αδερφής μου. Αλλα η αδερφή μου για διάφορους λόγους δεν τις φοράει πια. Οπότε σχεδόν τις οικοιοποιήθηκα. Βεβαια τις έχω βάλει μόνο μια φορα. Αφενώς γιατι αν δεν τις διπλώνω είμαι σα τον παππουτσωμένο γάτο, γιατί μου φτάνει μέχρι το μηρό, αφετέρου γιατί η αδερφή μου φοράει 2 νουμερα μεγαλύτερο παππούτσι απο μένα, οποτε κανω διάφορες πατεντούλες. Η sis μου πε να τις αγοράσω απο αυτήν για 90€! Δεν θά σαι καλά που θα δώσω 90€ για κάτι που δεν θα το βάλω ποτέ! Όμως είναι τελειες! Και μεταξύ μας τώρα αν θελήσω να τις πάρω για κανα βράδυ ή για καμιά φωτογράφιση η sis δεν θα το πάρει πρέφα!




7. Το "μήπως ξέχασες να βάλεις και κανά ρούχο" φόρεμα.
Η αλλιώς το μικρό sexy μαυρο φόρεμα που δεν πρέπει να λειπει απο καμία ντουλάπα. Ειναι όλο δαντέλα, super κοντό και super sexy. Το φόρεσα μόνο μια φορά ως φόρεμα. Μετά απο τον χωρισμό μου. Ακουσα την ατάκα που έβαλα ώς τίτλο απο την μάνα μου, η οποία νόμιζε οτι φόραγα κομπινεζον!!!??!!! :P Βρηκα το μπελά μου απο κάθε λογή κάγκουρα και λιγουρη. Παρόλα αυτα το φόρεμα μετράει, φυσάει και το αγαπώ! Αλλωστε δουλευει μια χαρα και μόνο ώς μπλουζάκι :P


 

8. Μου φαγες ολα τα δακτυλίδια και τώρα με χεις και κοιμάμαι στα σανίδια....

Τα τρία πιο αγαπήμενα μου δακτυλίδια. Το τριαντάφυλλο είναι εντυπωσιακό, μοναδικό και ρομαντικό. Οπως ακριβώς είμαι και γω! (ψωνάρα). Το φοράω επιλεκτικά. Συνήθως για ένα πιο εκλεπτυσμένο λουκ. (καραψωναρα) Το δευτερο, αυτό με το playboy είναι το καθημερινό μου. Δεν το βγαζω σχεδόν ποτέ. (μόνο οταν φοράω τα αλλα 2 το βγάζω) Είναι σε συγκεκριμένο δάκτυλο, κι τονίζει οταν κάνω την κλασσικη κίνηση (μα τι ευγενικός άνθρωπος που είμαι). Εχει συναισθηματική αξία για μένα καθώς είναι το μόνο πράγμα που έχω κρατήσει κι φοράω εμφανώς απο αυτά που φόραγα παλιά. Το τρίτο είναι δώρο. Απο τον Κ. Σημαινε αυτό ακριβώς που υποθέτει κανείς οτι μπορεί να σημαίνει. Κάποια εποχή το φορουσα συνέχεια. Τώρα μόνο σε κανά γάμο η σε βαπτίσια που υποστηρίζεται απο το ανάλογο ντυσιμο.



9.  Το τελευταίο μου απόκτημα.
Αυτή η κατηγορία αλλάζει συνεχώς. Συνήθως παθαίνω ένα τραλαλα με ότι είναι το τελευταίο που έχω αποκτήσει. Το οποίο ή είναι παροδικό με την έννοια οτι δεν το ξαναφοραω  ή δίνει απλώς τη θέση του στο επόμενο κόλλημα αλλα παραμένει αγαπημένο κομματι. Αυτό ανήκει στην 2η κατηγορια. Ειναι δώρο απο τη μητέρα μου απο την Γερμανια. Ειναι ζεστο, γλυκούλι, και μ αρεσει τι θές τώρα! Κι ας μοιάζω με Eσκιμώα! Ακου κει Εσκιμώα!

10. Εισαι για πολύυυυ δέσιμο/πνίξιμο κοπελια! Φουλαρι addict!

KAI NAI. Το ομολογώ. Αυτό με το οποιο παθιάζομαι κυριολεκτικά ειναι τα κασκολ/μαντήλια/φουλάρια. Εχω μια κούτα μεγάλη γεμάτη και ποτέ δεν είναι αρκετα! Διακρίνονται σε ποικιλα σχέδια, χρωματα, υφάσματα. Απο διάφορες περιόδους της ζωης μου. Διακρινονται μάρκες (pepe jeans.gap, burberry, polo) δώρα (απο μαμά, φιλους, συναδέλφους της μαμάς, αδερφές, κολλητή, ξαδέρφια, πρώην, Κ. ) και αυτά που έχω πάρει μόνη μου :P Είναι απο του ενός ευρού, μέχρι άστο καλύτερα.
Καθένα απο αυτά τα φουλάρια έχει την ιστορία του. Το δάκρυ μου που σκουπισε, το γέλιο μου που ένιωσε, οι ώμοι που σκέπασε. Η μύτη που προστατευσε απο το κρύο. Οι συνθήκες αγορας ποικιλες. Απο το έβαλα στο μάτι, μαζεψα τα λεφτα και το πήρα, μεχρι το έφερε ο αερας στα πόδια μου, το έπλυνα και το κράτησα. Τα αγαπάω όλα, και όπως είπα ποτέ δεν είναι αρκετά. Μια εποχή δεν έβγαινα απο το σπίτι αν δεν φορουσα κάτι. Τώρα το έχω ξεπεράσει. Φοράω μόνο αν ταιριάζει με τα ρούχα μου!



+1 Τα "ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ" shoes

Ok, τι να πώ. Ειναι απλώς θεικά ΑΛΛΑ. Πρώτον με χτυπάνε. Δευτερον δεν με βολευει το τακουνι τους. Οχι απο θέμα ύψους, αλλα απο θέμα εφαρμογής στην καμάρα. Τρίτον Δεν μπορω να τα βάλω γιατί ειναι χωρις φερμουαρ, κι χάλασα το ένα παππουτσι εκει που είναι η φτερνα και τώρα είναι που δεν μπαινει.. Τεταρτον ΠΟΥ ακριβώς να τα βάλω??? Λες και είμαι κάθε μέρα στο W ή στο DC.
Ντάξει δεν τα κλαίω τα λεφτάκια τους πάντως γιατί απο 110 που κάνανε εγώ τα πήρα 20!!!
3 πράγματα θα σου πώ μόνο. (factory outlet, εκπτώσεις, τελευταίο παππούτσι.)
Αλλα πραγματικά είναι τοοοοσο όμορφα!



Αυτά είχα να πώ η τρελή!
Αν θέλετε πάρτε το ως παιχνιδάκι και πείτε μας το δικό σας top αγαπημένων κομματιων!






6 αναταράξεις:

next_day είπε...

έφαγα σκάλωμα με τα σκουλαρίκια!!
απλά υπέροχα!!
όπως έχω κολλήσει και με τα παππούτσια που φόραγες στο πάρτυ, αλλά απο ότι φαίνεται δεν είναι απο τα αγαπημένα σου... πφφφφ... αν δεν τα θές δως τα σε εμένα!! :pp

SorroWords είπε...

kaleeee ti les! Ta papa pou foraga sto party ta ebala! Einai ta kafe! :P
To no 3 :P


Thaaanks gia ta skoularikia! Ta agapw! Tis gatoules tis foraga ki autes sto party!

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω στα σκουλαρίκια...(:
Υπέροχα...! Όπως και τα ρολογάκια και τα φουλάρια...! Αχ γυναίκες...! :P

SorroWords είπε...

Ax γυναικες δεν λες τίποτα! Το πιο τραγικό ειναι πως εχω τόοοοσα πολλά, που και ένα δωματιο να χα μόοονο για αυτα παλι δεν θα χωράγανε! Χιχχι!!!


Γιατρέ μου είμαι σοβαρά?

anastasia είπε...

να φλυαρήσω; θα φλυαρήσω.

1.Το "είμαι και πολύ σικ" outfit.
είσαι πάαααρα πολύ σικ. ειν το φόρεμα και η στέκα που φορούσες τότε που θα πήγαινες με τη μαμα σε κάτι θειους; στην καμ φαινόταν βαθυκόκκινο ρε. :Ρ
αλλά παραμένει υπέροχο. και η στέκα. πολύ μπλαιρ γουολντορφ.


2.Cats Vs wolves
τι γούτσου γούτσου γατούλεες.
ναι, και μένα μ' άρεσουν οι λύκοι σου. :* καλή μου φίλη.

3.in her shoes.
καινούρια; λατρεύω.

4.το παλιό σου παλτό είναι υπέροχο και άμα θες να το χαρίσεις δλδ πουθένα, εγώ ειμ εδώ. μοιάζει τόσο μαλακό και ζεστούλιι.

5.οκ ρολογάκια δεν φοράω αλλά αυτά τα δύο μ' αρέσουν πολύ

6. οκ οι λευκές μπότες δν μου άρεσαν ποτέ, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στο καλό σου γούστο για να τις εντάξεις σε κάποιο φανταστικοαπίθανο outfit.

7. κομπινεζοφέρνει λίγο ρε. :Ρ αλλά ειν πολύυ ωραίο. για μπλουζάκι absolutely.

8.αυτό το μου φαγές όλα τα δαχτυλίδια:Ρ
αγαπώ το τριαντάφυλλο. μ' αρέσουν πολύυ τα μεγάλα δαχτυλίδια. accesorize? το χω δει εκεί στο κοραλλί του.

9.με γεια το τελευταίο σου απόκτημα, και πολύ χουχουλιάρικο.

10.αγαπάμε φουλάρια. τέλος.

εντυπωσιακό πάντως το +1 κομμάτι. το πού θα τα βάλεις,εεεε δν ξω.

αυτά νομίζω.τα φιλιά μουυ.

SorroWords είπε...

fluarise ooooso thes! xD

1. Nai auto einai. Nai exoume ksanapei pws h cam mou ton pernei (kai gernei)Nai thn blair eixa sto mualo mou otan to agorasa xD

2. Nai htan sigouro oti tha s aresane oi lukoi mou :P

3. E oxi kai kainourgia. Ta xw foresei APEIRES fores :P Ma kala dn thimatai ta papa mou? (tosa pou exw leei :P)

4.Einai :P

5. Einai na peseis se antra me gousto :P (father, K.)

6. Tha doume mwre, afou mou ein ki megales.

7. Etsi! xD

8. Oxi. Basika egw to eixa parei apo filandia :P Otan ta accesorize dn eixan kan ferei "megala daktulidia"

9. Thanks :D :D xD

10. EEEEtsi!

+1 Teleio einai aplws.