Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η επιστροφη!

Το νεσεσερ, με την μυρωδια αντιλιακών και η βαλιτσα με λιγη άμμο κολλημενη μέσα της, θυμίζουν τις διακοπες μου... Που πλέον ήρθαν στο τέλος τους...

Πηγα στην αγαπημένη μου Κρητη, στη Ρόδο, στη Πελλοπόνησο, και στη Ζάκυνθο. Κλασσικοι προορισμοι για μένα αφου πάω σχεδον κάθε χρόνο στον καθένα απο αυτους...

Θυμάμαι νυχτες στην Κρητη, που καθόμουν κι κοιταζα τον ουρανο, και ονειρευομουν με μάτια ανοιχτα, όλα αυτα που δεν τολμω να παραδεχτώ σε κανέναν!
Στη Ροδο, νυχτες στην παλιά πολή και ταλαιπωρία λόγω έλλειψη ταξί και ζητούσαμε να έρθουν να μας πάρουν, οι νυχτες που ρίχναμε τα χαρτια, με κατι ενοχλητικους πάνω απο το κεφαλι μας :P κι υστερα με άλλη παρέα, μπάνιο στις πηγές Καλλιθέας, κι ένα μεθυσι με μια μπόμπα, που μου ανακάτωσε το στομάχι..
Στη Πελοππόνησο, κουβεντες μέχρι αργα στην παραλία με μια φιλη, και γέλια, γελια που σκίζαν την ησυχία των κυμμάτων. Την απόφαση μου να κυνηγήσω το ονειρο μου, όποιο κόστος κι αν έχει. Οικονομικο, ψυχικο, σωματικο. Μια απόφαση που ελπίζω αν όλα πάνε καλα, να μπει σε εφαρμογή αν όχι φετος απο του χρόνου.
Και τελος η Ζακυνθος! Ζεστες μέρες, κρύες νυχτες! Αλκοολ, ξενυχτια, μπανια, βολτες, ατελειωτες συζητησεις! Καψιμο στο τάβλι, αυτοσχεδιες "μαντικες" τεχνες, και γελια! Κι ένα φεγγαρι... Η πανσεληνος του Αυγούστου που με εκανε πολυ συναισθηματική και στιγμαια μελαγχολική. Γιατί τελικά ειμαι πολύ πιο ευαισθητη απο όσο δειχνω και ακόμα χειροτερα, πολύ πιο ρομαντικη.

Οι επίσιμες διακοπες μου, έχουν πάρει πλεόν τέλος, αλλα το τραβάω όσο πάει με μερικές επισκεψεις στο Μαραθωνα, μεχρι το τελος της βδομαδας... Και μετα? Ε μετα βλεπουμε!

6 αναταράξεις:

next_day είπε...

να κοιτάξεις το σχέδιο σου.. να ετοιμάσεις κάθε λεπτομέρεια του.. να το ονειρευτείς, να πάρεις την γεύση του!
Και όλα θα πάνε καλά!

Θα κανονίσουμε καφεδάκι! Ο Μαραθώνας δίπλα μου είναι! ;)

Φιλί Διαμαντένιο Γατούλι μου!

so είπε...

κυνήγησε το όνειρό σου και μην ακους κανένα. όποιες κι αν είναι οι συνέπειες θα είναι πολύ χειρότερα να τα παρατήσεις και να το μετανιώσεις αργότερα! go on

SorroWords είπε...

@next day mou, ειμαι πλεον και επισημα σπιτι μου, οποτε εχεις χρονο πες μου να βρεθουμε! Εγω ξεκινησα λιγο διαβασμα, αλλα χαμενο το χω το συγκεκριμενο μαθημα ετσι κι αλλιως, οποτε θεωρησε με free!!


@ελενη κατ αρχην καλως όρισες στο τσαρδι μου ελενακι μου, ελπιζω να μεινεις κιολας! Να σε τραταρω κατιτις?

@Βοth of u. Καμια φορα αναρωτιεμαι μηπως τα όνειρα ειναι για να παραμεινουν όνειρα. Δηλαδη καμια ελπιδα για τους μελλοθανατους... εεεερ ονειροπόλους ήθελα να πω.
"Les temps sont durs pour les rêveurs"

so είπε...

αν τα όνειρα υπήρχαν μόνο για να παραμείνουν όνειρα δεν θα άξιζε να πιστεύουμε σ αυτά. έχω την αίσθηση πως τα όνειρα γεννιούνται για να αποκτήσουν αργά ή γρήγορα πραγματική υπόσταση. όμως, ακόμα κι αν αυτό δε συμβεί, θα μπορούμε πάντα να λέμε πως το παλέψαμε!

Ανώνυμος είπε...

sth zakun8o aderfes mou! sth zakun8o!!! xaxa

~lakos:p

SorroWords είπε...

Λακο, οπως ειπαμε, του χρονου σε αδειο σπιτι, να το κανουμε κεντρο διερχομενων! :p