Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Harry Potter and οτι θυμαμαι χαιρομαι! :P

Dumbledore: "After all this time, Severus?"
Snape: "Always." 


Severus Snape's last words to Harry. 
"Look... at... me..."



Και κλαααααααααααααμα η δικια σου.... 

This is what I call LOVE.. 







p.s : Ναι μεγάλωσα κι γώ με τη σειρά του Ποτερ αφου αρχισα τα βιβλια μου στα 14 μου.  Και συνέχισα με τις ταινίες. Και πλέον στα 20 μου, εεεε 25 μου εκλεισε αυτός ο κυκλος.
Ολοι οι αγαπημενοι μου χαρακτηρες αυτης της σειρας παρέδωσαν πνευμα.

Voldie, Severus, Sirius, Albus, Loupin.

Τουλ επιβιωσε η οικογενεια Draco και η  McGonagall.

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Αυγουστος

Λιγο καθυστερήμενα το τραγουδι για τον αυγουστο...
Ελειπα διακοπές άλλωστε και δεν έκανα οσα ποστ θα  ηθελα για διαφορα πραγματα...

 Για αρχη κατι ανεβαστικο!


Θέλω να τρέξω
Θέλεις να τρέξουμε μαζί
Κάπου εκεί πίσω υπάρχει ζωή
Θέλω να τρέξω
Πριν μετανιώσω, όπως όλοι αυτοί




Μέσα στα σοκάκια ξέφυγε η καρδιά,
εμείς θα μαστε εδώ για πάντα.
Πως ν' αντέξει ο θάνατος τέτοια μοιρασιά...
Πες μου, πόσο ακόμα,
το μελτέμι θα σπρώχνει κοντά σου.
Μέθυσε όλη η νύχτα
κι εγώ αλλάζω μορφή στα φιλιά σου...


Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Η επιστροφη!

Το νεσεσερ, με την μυρωδια αντιλιακών και η βαλιτσα με λιγη άμμο κολλημενη μέσα της, θυμίζουν τις διακοπες μου... Που πλέον ήρθαν στο τέλος τους...

Πηγα στην αγαπημένη μου Κρητη, στη Ρόδο, στη Πελλοπόνησο, και στη Ζάκυνθο. Κλασσικοι προορισμοι για μένα αφου πάω σχεδον κάθε χρόνο στον καθένα απο αυτους...

Θυμάμαι νυχτες στην Κρητη, που καθόμουν κι κοιταζα τον ουρανο, και ονειρευομουν με μάτια ανοιχτα, όλα αυτα που δεν τολμω να παραδεχτώ σε κανέναν!
Στη Ροδο, νυχτες στην παλιά πολή και ταλαιπωρία λόγω έλλειψη ταξί και ζητούσαμε να έρθουν να μας πάρουν, οι νυχτες που ρίχναμε τα χαρτια, με κατι ενοχλητικους πάνω απο το κεφαλι μας :P κι υστερα με άλλη παρέα, μπάνιο στις πηγές Καλλιθέας, κι ένα μεθυσι με μια μπόμπα, που μου ανακάτωσε το στομάχι..
Στη Πελοππόνησο, κουβεντες μέχρι αργα στην παραλία με μια φιλη, και γέλια, γελια που σκίζαν την ησυχία των κυμμάτων. Την απόφαση μου να κυνηγήσω το ονειρο μου, όποιο κόστος κι αν έχει. Οικονομικο, ψυχικο, σωματικο. Μια απόφαση που ελπίζω αν όλα πάνε καλα, να μπει σε εφαρμογή αν όχι φετος απο του χρόνου.
Και τελος η Ζακυνθος! Ζεστες μέρες, κρύες νυχτες! Αλκοολ, ξενυχτια, μπανια, βολτες, ατελειωτες συζητησεις! Καψιμο στο τάβλι, αυτοσχεδιες "μαντικες" τεχνες, και γελια! Κι ένα φεγγαρι... Η πανσεληνος του Αυγούστου που με εκανε πολυ συναισθηματική και στιγμαια μελαγχολική. Γιατί τελικά ειμαι πολύ πιο ευαισθητη απο όσο δειχνω και ακόμα χειροτερα, πολύ πιο ρομαντικη.

Οι επίσιμες διακοπες μου, έχουν πάρει πλεόν τέλος, αλλα το τραβάω όσο πάει με μερικές επισκεψεις στο Μαραθωνα, μεχρι το τελος της βδομαδας... Και μετα? Ε μετα βλεπουμε!