Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Ετοιμαζω ταξιδι...

μοναχα για παρτη μου....
Στα μεγαλα νησια του μυαλου και του χάρτη μου!

Μια μερα πριν τις διακοπές μου λοιπόν!

Αυριο μεσημεράκι  δίνω το τελευταιο μάθημα και ύστερα αργα το απογευμα πάω πειραια για το 1ο καραβι που θα με πάει στον προορισμο μου.

Ενα διάλλειμα, ελπιζω με ξεκουραση και ανεμελιά!

Το μόνο μαυρο σημειο ειναι οτι θα αφήσω πίσω τον λατρεμένο μου γάτο. Δυστυχώς δεν γίνεται να τον πάρω μαζί μου, κι ετσι θα μέινει μόνος του για λίγες μέρες πίσω στην Αθήνα, μέχρι τουλ να γυρίσουν οι δικοι μου.

Βεβαια δεν ειμαι τόσο ακαρδη, δεν θα τον παρατουσα ετσι! Εχω κανονίσει να έρχεται μια κοπελα να κάθεται λιγη ώρα για παρέα και να τον ταιζει.
Αλλα και πάλι... Είναι ο μονακριβος μου! Ο ερωτας μου!

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΕΔΩ!

Αλλα θα ταλαιπωρηθεί και δεν θέλω... Ασε που δεν δεχονται ζωακια στο ξενοδοχειο, και μετα θα με φιλοξενήσουν σε σπιτι. Και θα ειμαι περα δωθε συνεχεια... Ταλαιπωρια για το Θεμουλη μου.


Ελπιζω μόνο να μη μου κρατησει -μεγάλη- κακία!

2 αναταράξεις:

Ανώνυμος είπε...

να μαι και γω βαμπιράκι μου!
έχω διάφορα να σου πω και δεν ξέρω πότε θα προλάβω. τα 116 σκαλοπάτια συν οι ανηφόρες, τα βαπόρια και τα κτελ με κούρασαν αρκετά ώστε να κοιμάμαι αύριο όλη τη μέρα και μάλλον θα λείπω το βράδυ αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσω να περάσω να τα πούμε λίγο.
αν όχι, καλό κουράγιο με την επιχείρηση βαλίτσα, να έχεις ένα πολύ καλό ταξίδι, να ξεκουραστείς, να βγάλεις φωτογραφίες, να κάνεις μπάνια, κατακτήσεις, να μας θυμάσαι και γενικώς να περάσεις υπέροχα!

αναστασία

next_day είπε...

Είναι δυνατόν να σου κρατούσε κακία, αφού είσαι τόσο τρυφερή μαζί του!! ;)

Φιλί Διαμαντένιο γατούλι μου!