Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

"Εχω ενα μυστικό

...κρυμμένο στης καρδιάς τα βάθη
κανείς δεν το 'χει μάθει και ποτέ δεν θα το πω

Έχω ένα μυστικό που τη ζωή μου έχει αλλάξει
μα δεν το 'χω σκοπό ποτέ μου να σάς το πω"



Όχι ένα ούτε δύο ούτε τρία αλλα επτά μυστικά(!) είπα να μοιραστώ μαζί σας
αφού αυτοπροσκαλέστηκα στο blogoπαίχνιδο της γλυκιάς μου Διαμεντένιας Προβλήτας.


Να αρχίσω? Θέλετε να μάθετε?




1ο Μυστικό. Η μουσική ΔΕΝ είναι η ζωή μου. Σοκαριστίκατε? Μπορεί καμιά φορά να θελήσω να ανοίξω το youtube και να ακούσω επιλεγμένα τραγουδια, επιλεγμένων μουσικών/τραγουδοποιών αλλα όχι. Δεν ξυπνάω κάθε πρωί με μια μελωδία στο μυαλό μου. Ουτε εξαρτάτε η μερα μου απο ποιο τραγούδι θα τύχει στον αγαπημένο μου σταθμό. Οι διαδρομές μου τις περισσότερες φορές είναι μεσα στην σιωπή αφου δεν είμαι της φάσης να έχω ένα mp3.
Οχι μη βιαστείτε να κατηγορήσετε την ακοή μου για αυτό. Εχω γνωρίσει κωφά/βαρύκοα άτομα που η μουσική ειναι τα πάντα για αυτά, την αγαπάνε, προσπαθουν να την αντιληφθουν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. Μεσω των δονήσεων. Ομως σε μένα δεν ισχύει. Δεν μου λέει τπτ απολύτως.
ΑΝ έχω διάθεση θα ακούσω, μπορεί να ακούω και όλη μέρα. ΑΝ ΟΧΙ όμως μπορεί να περάσει και μια βδομάδα χωρις ούτε μια νότα. soooo what?

2o Μυστικό. Είμαι αρκετα αυτοκαταστροφική. Έχω κάνει απόπειρες. Πριν λίγο καιρό παραλίγο να κάνω άλλη μια. Ομως τελικά αποφάσισα πως δεν αξίζει. Πάλεψα πάρα πολύ για να φτάσω ως εδώ για να τα γκρεμίσω όλα. Ξανα. Κι έτσι αντί να κάνω αλλη μια απόπειρα, που ήλπιζα να ήταν και η επιτυχημένη, σιγά σιγά πατησα πραγματικά στα πόδια μου, και χαίρομαι την ζωή μου, όσο αυτή μου δίνει τα περιθώρια να χαρω! Ισως είναι αλήθεια αυτό που λένε οτι πρέπει να πιάσεις πάτο για να μπορέσεις να ανέβεις ξανά. Ευχομαι μόνο να μην είναι πολύ αργά πια. :( Αργά όχι για μένα, γιατί εγώ μικρούλα είμαι ακόμα. Αργά για να μή χάσω σημαντικά άτομα απο την ζωή μου.

3ο Μυστικό. Μιλάω ακατάπαυστα! Άμα δω πως ο άλλος έχει όρεξη, χρονο, και δεν θα με βρίσει αρχίζω και δεν έχω τελειωμό. Καμια φορά μιλάω και γρήγορα. Καμιά φορά ψευδίζω κιολας.
Οποτε ο άλλος δεν καταλαβαίνει τίποτα. Με έχουν κοροιδέψει για τον τρόπο που μιλάω.
Πολλοι με εχουν ρωτήσει για την καταγωγή μου.(Ε Λ Ε Ο Σ) Με εχουν ρωτησει αν φοράω σιδεράκια, αν το ένα αν το άλλο. Αλλοι δεν έχουν πει τπτ, αλλα καταλαβαίνω πως δυσφορουν λίγο. -εχω μάθει να το αναγνωρίζω πια- Αλλοι μου έχουν πει οτι το βρίσκαν χαριτωμένο.
Κάθε φορά στεναχωριέμαι. Κι αμέσως σταματάω να μιλάω. Μου παίρνεις τις λέξεις με το τσιγκέλι.
Με ενοχλεί. Θα θελα να μιλάω χωρις ψευδισμα, χωρις τίποτα. Αλλα δεν γίνεται. Ισως αν έκανα πάλι λογοθεραπείες, αλλα πόσο να διορθωθεί πια?


4ο Μυστικο. Είμαι γλυκατζού. Τρελένομαι για γλυκά. Σοκολατάκια, παστακια, παστελάκια, κεικακια, νυτέλλες, μαρεγκες μεχρι και χαλβά τρωει η χάρη μου. Αυτά που δεν μ αρέσουν είναι τα σιροπιαστα. Τυπου κανταιφι κι τετοια. Μια γαλατόπιτα όμως ή γαλακτομπουρεκο τα τρώω! Ένα άλλο κόλλημα μου όμως είναι όποτε είμαι σε ξένο σπίτι κι μου λένε να με τρατάρουν λεω ΠΑΝΤΑ όχι. Αυτό που πρέπει να γίνετε είναι να το αφήνουν σε πεδίο προσβασης και να μου λένε άμα θέλεις πάρε. :P Αλλιώς ακόμα κι αν πραγματικά θέλω ΔΕΝ θα πάρω. Σκαλώνω! Κουλά κολλήματα που τρώω και γω ε?

5ο Μυστικό. Βαριέμαι ευκολα αλλα δεν μ αρεσουν και τα ξεβολεματα. Για αυτό έχω ξεκινήσει και σταματήσει άπειρα χομπυ, απειρες συνήθειας, γενικά. Θέλω να υπάρχει κινηση. Ανατροπή! Το μη συνηθησμένο μου τραβάει την προσοχή. Αν όμως δεν είναι ικανό να την κρατήσει θα μείνω στα ιδια κι στα ίδια. Προσπαθώ βέβαια τελευταία κάποια πράγματα να τα τελειώνω. Γιατί είναι απελπιστικό το συναίσθημα οτι δεν έχεις τελειώσει τπτ στην ζωή σου. Μια γλώσσα, μια σχολή, ένα χόμπυ. Ενα κάτι ρε παιδι μου. Ισως τελικά να φταίει οτι δεν έχω βρει ακόμα αυτό που πραγματικά με γεμίζει. Αυτό που πραγματικά θέλω να κάνω.

6ο Μυστικο. Ειμαι της άποψης οτι υπάρχουν άνθρωποι. Οχι φύλα. Απο αυτό απορρέει το γεγονός οτι είμαι bi. Μπορεί να σκαλώσω, να ερωτευτω, να φασωθω και με τα δυο φύλα. Βεβαια καθότι δεν είμαι ανθρωπος που θα κάνω εν γνώση μου πιο δυσκολη την ζωή μου συνήθως δεν το προχωρω αν μoυ αρέσει κάποια. Μένει κρυφό και πλατωνικό. Αλλωστε τελικά, περισσοτερο με άντρες συναπτα σχέσεις αφού αυτοί είναι αυτοί που με πλησιαζαν. :P Δεν το επιδίωξα, αλλα τώρα που το σκέφτομαι, ποτέ δεν επιδιωσα και κάτι βαθύτερο με κάποια που μ αρεσε, κτος απο μια φορα που αυτή τελικά το χε πάρει ως παιχνίδι! :P Ετσι οι πιο πολύ δεν το καταλαβαίνουν απο μόνοι τους, κτος αν εγώ τους το πω. Βέβαια εδώ που τα λέμε ούτε κι όταν μ αρεσει κάποιος το καταλαβαίνουν, αντιθέτως νομίζουν πως μ αρεσουν διάφοροι μόνο κι μόνο επειδη έχω την τάση καμιά φορά να κάνω ναζια και ειμαι διαχυτικος τύπος! Μ αρεσει να αγγιζω, να χαιδευω, να πειράζω, να κοιτάω στα μάτια. Ετσι αυτό μπορεί να παρερμηνευτεί!

7ο Μυστικό. Δεν κάνω ευκολα φίλους. Ουτε κάν γνωριμίες. Ολο το δημοτικό/γυμνάσιο το εβγαλα δίχως να έχω μια κολλητή. Καμιά φορά εβρισκα παρέα για τα διαλλειματα, αν είχαν ορέξεις και οι άλλοι βέβαια, αλλα κτός σχολείου δεν είχα τπτ. Με κανέναν να μιλησω ή να πάω μια βολτα. Ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι πολύ να κάνω παρέες, αλλα το προσπαθώ. Ισως κάπου να κάνω λάθη κι γώ! Δεν γνωρίζω. Απλώς συνήθως περιμένω απο τον άλλον να κάνει κίνηση μάλλον γιατί κατα βάθος πιστευω πως δεν θα με γουσταρει! :P Κολλήματα είπαμε!


+1 Μυστικό! Και ενα μυστικουλι που δεν είναι μυστικο! Δεν έχω μυστικα! Είμαι ανοιχτό βιβλιο για όποιον θέλει να με διαβάσει. Βεβαια δεν ξέρω τελικά αν αυτό ειναι καλό ή κακό! Εσείς τι λέτε?



Καλω όποιον θέλει να παίξει μαζί μου!  

αλλα και όσους άλλους θέλουν να πάιξουν!
7 μυστικά, 7 καλεσμένους! Τυχαιο? Δεν Νομιζω!!! Χαχαχα!


8 αναταράξεις:

Ανώνυμος είπε...

Τα μυστικά σου...και μυστικά μου...! Πόσο κοινά παίζει να είναι κάποια πράγματα σε κάποιους ανθρώπους...;

SorroWords είπε...

Xairomai pou uparxoun atoma pou tautizontai me ena duo h kai ola ta mistika mou. Auto se kanei na niwtheis ligotero monh. Oti kapou ekei einai kapoios pou tha se niwthei ;)

black fairy είπε...

Παραλαβή πρόσκλησης. Check! Post on its way!
;)

SorroWords είπε...

Αναμένω νεραιδουλα :D

next_day είπε...

Πρώτα απ'όλα χαίρομαι που αυτοπροσκαλέστηκες να παίξεις! Μου αρέσουν οι άνθρωποι που νιώθουν άνετα να κάνουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι!
όσο για τα μυστικά σου, ήταν ένα κι ένα! Μόνο για ένα ανησυχώ! Για την πολυλογία... να δώ ποιά θα πρωτομιλάει όταν βγούμε για το καφεδάκι μας!!!!!!

SorroWords είπε...

next day, η αληθεια είναι οτι κανω οτι μου κατεβάσει η κουτρα μου! Ειμ αυθόρμητη τι να κάνουμε! Οσο για την πολυλογια θα τα βρούμε! Δεν αγχώνωμαι! :D

Χρονοστιβάδα είπε...

Μικρό Βαμπάκι, τι να πω ? Μ' έστειλες για τακούνια με την εκ βαθέων εξομολόγησή σου !!
Προσωπικά, δε θεωρώ ότι έχω μυστικά (...κι αν έχω κάποια, είναι τόσο βαθιά κρυμμένα, που ακόμα κι εγώ τα έχω ξεχάσει, οπότε δε μπορώ να τα πω... χεχε). Αυτά που έχω κι εγώ, είναι πράγματα για τον εαυτό μου, χούγια, κολλήματα και τέτοια ή για τη ζωή μου, που βέβαια, δεν είναι μυστικά... απλώς κάποιοι που δε με ξέρουν καλά, δεν έτυχε να τα γνωρίζουν. Θα τη δεχτώ όμως, την πρόσκληση-πρόκληση... αν και δε σου κρύβω, πως δεν πιστεύω πως μπορεί να ενδιαφέρουν κανέναν. Φιλιά πολλά !!

SorroWords είπε...

μα και τα δικά μου χουγια ειναι ;)
Και ξεχνάς οτι είμαι εγώ εδώ! Να τα διαβασω, και ενδιαφέρομαι να σε (ξανα)μάθω!