Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Οκτώβρης

Οκτώβρης. Ο μήνας των γενεθλίων μου.

Ελειψα έναν ολόκληρο μήνα εξαιτίας της χαζό-εξεταστικής.
Μισώ τόσο πολύ το συγκεκριμένο αντικείμενο που κάθε επαφή μου με αυτό οδηγεί σε "αρρώστια" είτε είναι απλώς ψυχολογική -κατάθλιψη, άγχος,- είτε πνευματική -ψυχική και πνευματική κούραση και αδυναμία συγκέντρωσης και (κατά)νόησης- είτε και σωματική -γιατί εξασθενεί όλο το ανοσοποιητικό μου και οτιδήποτε με κάνει και καταρρέω. Μια ιωσούλα, ένα "πειραγμένο" ποτό, ένα παραπάνω τσιγάρο.

Όμως τώρα τέλος. Έδωσα στον εαυτό μου δυο μέρες περιθώριο να αράξει, να επανέλθει στα συνηθισμένα του και τώρα είμαι ετοιμη, όσο ετοιμος μπορει να είναι κανεις, οταν το μελλον του είναι αγνωστο.
Τι θα κανω αυριο? Δεν ξερω. Σε μια βδομαδα? Δεν ξερω. Στις 19? Δεν ξερω.

Ξέρω τι θέλω να κάνω. Αλλά αυτό που θέλω χρειάζεται δράση και αντίδραση, χρειάζεται συνένοχο στο έγκλημα, χρειάζεται το θέλω εκείνου... Αν εκείνος δεν θέλει, εγώ τι νόημα έχει να θέλω αφού δεν μπορώ?

Θελω ακόμα να τελειωσω την σχολη. Ολοι μου λένε "εφαγες τον γαιδαρο στην ουρα θα κωλώσεις?" Ναι στην ουρα θα κωλωσω γιατι ειναι μαθήματα που δεν καταφερα να περασω. Ειναι μαθηματα απο 1ο και 2ο ετος, που δεν μπόρεσα να αντιμετωπισω. Ειναι επισης και το συναισθημα του ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΩ ΟΛΑ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΒΟΛΗ. Πραγμα που εν τελει τα κανει ολα χειρότερα. Γιατι ισως να λειτουργω καλυτερα σε ενα περιβαλλον που οκ, κανε οτι μπορεις, κι αμα δεν τα καταφερεις δεν πειραζει. Το χειροτερο ειναι οτι μονη μου πιεζω τον εαυτο μου. Οι δικοι μου δεν μου λενε τπτ για να μη στεναχωριεμαι. Αρα μονη μου μπαίνω στο λουκι. Και δεν ξέρω. Κουραστικα. 7ο ετος. Ολοι οσοι ήξερα φύγανε.Δουλειες, μεταπτυχιακά, οικογενεια. Κι εγω ακομα εδω. Κουράστικα γτ μισώ το αντικειμενο.

Δεν ειναι οτι δεν ξέρω τι θελω πια. Πλέον ξερω τι θα ήθελα, αλλα εχω κανει πολλα λάθη, πολλες λάθος επιλογές. Η ιδέα της ιατρικής που απο παιδάκι υπηρχε μέσα μου σε όλες της τις μορφες εχει μεστώσει μέσα μου, θελει να πάρει σάρκα κι οστα, αλλα μήπως ειναι πλέον αργα για τετοια πισωγυρισματα?

Θα δειξει. Ειναι αρχες οκτωβρη ακόμα... Θα δειξει πως θα παει... Ελπιζω...

0 αναταράξεις: